uno till fotografen

äntligen en ny vecka, jag har jobbat hela helgen och har sett fram emot att det ska bli måndag. det var obeskrivligt skönt att få ligga kvar i sängen på morgonen. jag gick över till Emma med Uno så jag kunde åka iväg och träna på gymmet, det är tur jag har mina fantastiska syskon som snällt ställer upp. 

det var skönt att vila två dagar från träningen men ännu skönare var det att sätta igång. körde bara kondition på gymmet idag så får jag köra styrka under veckan. när jag var klar så var det snabba puckar hem och slänga sig i duschen för klocka 11:00 hade vi tid hos fotografen med Uno. det ska bli så spännande att få se bilderna, han är ju helt underbar. 

nu har jag precis lagat till en omelett och tänkte kolla ett avsnitt av PLL. sen ska jag och A ha en myskväll eftersom vi knappt umgicks i helgen.

IMG_8867

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>