djurskyddsinspektörerna

två lediga dagar är gångna och har en hel arbetshelg framför mig. jag och Uno fick besök av Amanda och Ralf ikväll. det tyckte han var super kul, få leka av sig lite. men nu har Uno fått testa på att bada för första gången och det var inte speciellt populärt. men som belöning fick han mysa ner sig med mig i soffan.

sitter just nu och tittar på djurskyddsinspektörerna och ja det faller er och annat tår. det är helt sjukt hur folk kan behandla djuren. mår så dåligt av titta på sånt, alla djur förtjänar att ha en kärleksfullt hem. djuren ska inte behöva leva under dom omständigheterna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>