Onsdag 9:e Januari

kickade igång morgonen med ett pass på gymmet, bästa träningen den är på morgonen enligt mig. dagen blir så mycket bättre och man orkar. jag har fått gjort en hel del idag, var en sväng i byn och gjorde ett par ärenden. fick bland annat bli nya blommor till lägenheten, så fräscht att få byta ut tråkiga julblommor till fina rosor och tulpaner. 

när A åkte till jobbet passade jag på att städa igenom hela lägenheten, så nu kan jag med gott samvete hänga i soffan resten av kvällen. har även fått klippa lite ikväll, Albin och Emma var här precis. jag längtar verkligen tills jag får jobba på salong igen. det bara måste bli snart!!IMG_8828

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>