ensamtid

IMG_8818medans alla sov så gott klockan 05:30 idag så klev jag upp och åkte till jobbet. bäst att börja veckan som vanligt, efter jobbet svirade jag om till träningskläder och körde ett pass på gymmet. man får passa på medans man har hundvakt, riktigt skönt och det känns i armarna att dom har fått jobba. 

under kvällen har jag och Uno haft lite egen tid bland annat, vi har övat på att bli fotograferade. för om en vecka ska vi till fotografen. det går inte beskriva kärleken till denna lilla kille, han kan vara världens jobbigaste samtidigt som han är så charmig och mysig. 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>