biceps triceps axlar

 

det är underbart med ledighet och då passar det utmärkt att börja lördag morgon på gymmet. började med 15 min rodd som uppvärmning för att inte belasta foten sen körde jag biceps,triceps och axlar. tänker inte ge upp träningen, jag ska bara hitta andra träningsmetoder tills foten känns bra igen.

har precis lagt i en botten färg på syster och vi ska strax göra oss klara för kvällen. vi ska hem till Tove och Kajsa för en liten spakväll. det blir en lugn helg, det blir nämligen ingen alkohol för min del på två veckor på grund av tabletterna jag ska äta för foten.
imorgon väntar ett tufft mag och rygg pass på förmiddagen, ser redan fram emot det.
IMG_6117

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>