1 Januari 2014

kan börja med att önska alla ”gott nytt år” känns riktigt bra med ett nytt år. mest för att man har våren och sommaren framför sig och det ska hända mycket tills dess. jag har inga nyårslöften iår, istället kör jag precis som jag gjort tidigare med träning och kosten för det har gett mig bra resultat. jag tror att 2014 kan vara mitt år…

gårdagen började med att jag jobbade fram till tre, kämpade med tanke på att jag fick feber i måndagskväll. var inte alls speciellt sugen på nyår och ville helst bara hem och sova resten av dagen. men med lite mer sömn och några ipren under kvällen kunde även jag få vara med. det bjöds på tre rätters. sen festades det hela kvällen och skjutes kom runt 03:00. jag önskade väl att jag slapp att må som jag gjorde men jag hade kul ändå.
idag har både jag och A slappat hela dagen, febern sitter fortfarande i och känner mig hängig. får tro att det gått över tills imorgon. over and out

IMG_6085

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>